Het Hofkwartier fase 2

Bestemming bereikt

Je woont hier voor nog geen 500 euro per maand!!

Wie woont in het Hofkwartier heeft zijn bestemming bereikt. Want of je nu in het stadscentrum moet zijn of op een bestemming buiten Enschede: vanuit je woning in het Hofkwartier ben je er zo!

Het hofkwartier ligt aan de Zuiderval, één van de twee belangrijkste in- en uitvalswegen van Enschede. De wijk ligt vlakbij de A35. Je bent dus zo op je werk en buiten de stad of op je bestemming ergens anders in Nederland. Bovendien ligt het Hofkwartier op een steenworp afstand van het levendige centrum van Enschede. Geen zin om te koken? Met 3 minuten fietsen ben je voor een lekkere daghap in je favoriete kroeg of restaurant. Je hoeft maar 6 minuten te lopen en je staat midden op de markt om je boodschappen te doen. Of je struint over het Van Heekplein om heerlijk te shoppen.

Direct achter de Zuiderval ligt het karakteristieke binnengebied; het Getfertplein. Aan het Getfertplein komen 28 mooie betaalbare woningen met uitzicht op de rustige en gezellige groene binnenhoven. De karakteristieke architectuur van deze woningen is eigentijds en stoer. Bij deze woningen kies je uit een aantal standaard indelingen, de variant die bij jouw idee van wonen past. Houd je van koken of gezellig met vrienden eten? Dan kies je voor een ruime sfeervolle woonkeuken aan de achterkant van de woning. Heb je liever een ruimer zitgedeelte met uitzicht op de tuin en extra ruimte voor een werkplek of een tv-hoek? Dan kies je voor de keuken aan de voorkant en de woonkamer aan de achterkant. Er is altijd een indeling die bij jou past!

In het hofkwartier wordt veel aandacht besteed aan het openbaar gebied. Aan het Getfertplein komt een rustig en sfeervol groen binnengebied waar kinderen veilig kunnen spelen. Of waar je ongestoord buiten kunt zitten om van het mooie weer te genieten. In het binnengebied komt ook voldoende parkeergelegenheid, zodat je nooit ver naar je auto hoeft te lopen. Zo biedt het Hofkwartier je de rust en de uitstraling van een mooi woongebied, met tegelijkertijd de voordelen en de gezelligheid van het hart van de stad.

Comfort, vertier en woonkeuzes volop. En dat allemaal ook nog eens heel betaalbaar. Dat is het wonen in Hofkwartier. Bestemming bereikt!
Interesse voor deze fantastische woningen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en kijk voor meer informatie op www.woneninhofkwartier.nl.
Lees meer...

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Soendastraat
101 m
Bushalte Bankastraat
260 m
Bushalte Burgemeester Edo Bergsmalaan
262 m
Bushalte Van Heekplein
352 m
Bushalte Oldenzaalsestraat
388 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Al Ummah
182 m
Bibliotheek Enschede
587 m
Prinseschool
838 m
Drakensteyn
896 m
Bonhoeffer College
1.52 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Media Markt
350 m
Jeans Centre
350 m
Vodafone
350 m
KPN Winkel
350 m
T-Mobile
555 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Etos
301 m
Centrumapotheek
342 m
Rituals
350 m
Kruidvat
355 m
Douglas
581 m
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar