Jannink Courtyard

PROJECT JANNINK COURTYARD
moderne herenhuizen en stadse villa’s rond een binnentuin

* The complete information set on Jannink Courtyard is also available in English on request *

Hou je van de stad en wil je tegelijk genieten van ruimte, rust en comfort? In Jannink Courtyard vind je een plek waar je helemaal je eigen leefomgeving creëert. De 18 moderne herenhuizen en stadse villa’s zijn gesitueerd rond een besloten binnentuin. Je woont er omringd door eigentijdse architectuur, stijlvol design en een groen stadslandschap. Het project maakt deel uit van het nieuwe, gewilde Jannink Kwartier. Locatie: vlak onder het centrum van Enschede.

ROYAAL EN EIGENTIJDS WONEN
Hoogwaardige materialen in natuurlijke kleuren geven de woningen een rijke en warme uitstraling. Vanzelfsprekend is ook de afwerking van topniveau. Highlights zijn het design van de gevels, de ondergrondse privé-parkeerplekken en een beschutte stadstuin. Kijk welke woning het beste bij jouw woonplannen past.

TYPE WONINGEN
- 5 stadse villa’s
- 6 twee-onder-een kap herenhuizen
- 5 stadse herenhuizen
- 2 markante hoek-herenhuizen aan het park

SUBLIEME KWALITEIT
Jannink Courtyard is een totaal woonconcept; alles is op elkaar afgestemd. De kamers hebben royale afmetingen en bieden alle ruimte voor eigen keuzes zoals een walk-in closet of maatwerkkasten. De luxe badkamer en de keuken (Bulthaup) hebben een tijdloos design en zijn subliem afgewerkt. Het project verrijst rond een centrale binnentuin, ontworpen door RRog Stedenbouw en Landschap. Het bureau werkte hier voor nauw samen met de architecten van Studio Komma. Zeventien van de woningen hebben een besloten stadstuin, die je kunt inrichten als een verlengde van je woonkamer. De achttiende heeft een groot, beschut dakterras. Buiten kom je tot jezelf en dit is ook een perfecte plek om voor je vriendenclub een feestje te geven of samen te eten. Bijzonder is verder dat de groene omgeving nagenoeg autovrij is. Je beschikt namelijk over een privé-parkeerplek met berging in de ondergrondse garage. Alsof je in je eigen huis parkeert! De woningen zijn tot slot energieneutraal en klimaatadaptief, dus voorbereid op de toekomst.

LIGGING VLAKBIJ HET CENTRUM
Jannink Courtyard ligt op loopafstand van het gezellige winkel- en uitgaanscentrum van Enschede. Voor een bioscoop, restaurant of leuke winkels wandel je even de deur uit. Voorzieningen zoals scholen, supermarkten en sportaccommodaties zijn allemaal in de buurt aanwezig. De rijksweg A35 is in enkele minuten bereikbaar en ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend.

EIGENSCHAPPEN
- woonoppervlak van 160 tot 258 m²
- prijs: vanaf € 495.000 v.o.n.
- gesitueerd in groen stadslandschap
- eigentijdse architectuur en design
- privé-parkeerplek ondergronds met laadpaal
- hoogwaardige keuken en badkamer
- beschutte stadstuin
- gasloos en energieneutraal

MEER INFORMATIE OF VRAGEN AAN DE MAKELAAR
Jannink Courtyard biedt je ruimte, vrijheid en comfort in een groen stadslandschap. Download voor meer informatie de brochure of bekijk de speciale website. Je vindt de links onderaan deze pagina. Je kunt ook direct contact opnemen met makelaar Nieuw Wonen Twente. Bespreek je woonwensen en vraag naar de mogelijkheden. Op het kantoor kun je ook de maquettes van alle woningen bekijken.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!
Lees meer...

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Veldkampsweg
178 m
Bushalte TC Tubantia
251 m
Bushalte Getfertsingel
451 m
Bushalte MST Haaksbergerstraat
558 m
Bushalte Bankastraat
583 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Al Ummah
675 m
Bibliotheek Enschede
878 m
Prinseschool
1.49 km
Drakensteyn
1.52 km
Bonhoeffer College
1.9 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Gamma
160 m
Lidl
221 m
Aldi
239 m
Vodafone
762 m
Praxis
965 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Wooldrik
488 m
Gezondheidscentrum Velperpoort
492 m
Centrumapotheek
698 m
Douglas
762 m
GGD
777 m
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit project per e-mail:

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar