Woolderpark twee-onder-een-kap bungalow, Bouwnummer 20

Koopsom

€ 345.000 vrij op naam

Woonopp.

105 m2

Perceelopp.

299 m2

Omschrijving

Natuur, ruimte, rust, water en groen, maar óók voorzieningen op loopafstand en het centrum van Hengelo binnen handbereik. In Woolderpark heeft u het allemaal ! U woont hier in de luwte van de stad, in een parkachtige omgeving met alle voorzieningen in de nabijheid. Ideaal voor jonge gezinnen, maar ook een ultieme thuisbasis voor de levensgenieter of juist voor drukke ambitieuze mensen.

Woolderpark ligt aan de populaire westkant van Hengelo waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen. Binnen vijf minuten bent u in het uitgestrekte landgoed Twickel met zijn prachtige kasteel en kasteeltuinen. Dat is nog eens een achtertuin!

Woolderpark ligt zeer gunstig ten opzichte van de snelwegen A35 en A1. Het treinstation Hengelo Gezondheidspark ligt op slechts 100 meter afstand; makkelijk voor forenzen of studenten! Bijkomend voordeel: over dit traject rijdt alleen de lightrail die niet of weinig geluid voorbrengt.

Uit eten, cultureel avondje, terrasje-doen of winkelen? Binnen 10 minuten fietsen bent u in het centrum van Hengelo. Hier vindt u onder andere vele speciaalzaken, gezellige cafés met terrassen en uitgaansmogelijkheiden zoals bijvoorbeeld de Twee Wezen, Schouwburg Hengelo en het poppodium Metropool.
Supermarkten en scholen vindt u in de nabije omgeving. Huisartsenpost, apotheek en ziekenhuis liggen zelfs om de hoek.

Tweekapper bungalow:
Deze fraaie halfvrijstaande bungalow oogt vriendelijk door de traditionele, lage kap. U heeft een woonoppervlak van circa 105 m2 en een inhoud van circa 445 m3. En handig, zowel de woonkamer en de keuken als de slaapkamer en de badkamer zijn op de begane grond. Krijgt u logees? Op de 1e verdieping heeft u nog een extra kamer !

Prijzen vanaf € 286.000,-- tot € 346.000,-- VON. Kaveloppervlaktes van 200 m2 tot 302 m2.

De woningen in de 2e fase (bouwnummers 9. 10, 11, 12, 19 en 20) worden gasloos gebouwd. De woningen worden voorzien van een energiemodule van Factory Zero. Deze module bestaat uit een warmtepomp, Warmte Terug Win unit, omvormer en een boiler. Tezamen met het toepassen van triple glas kom je dan naar verwachting uit op EPC 0,4. Mogelijkheid om te komen tot EPC 0,2 of EPC 0,0 door aanbrengen van zonnepanelen.

Nieuw Wonen Twente is hét nieuwbouwplatform van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio.
Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Goed gevonden!

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Koopsom
€ 345.000 vrij op naam
Status
Verkocht

Bouw

Soort woning
Bungalow

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
105 m2
Perceeloppervlakte
299 m2
Inhoud
445 m3

Indeling

Aantal kamers
4 kamers

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Tuin

Tuintype
Achtertuin, voortuin

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Woolderpark