Woolderpark twee-onder-een-kapwoningen, Bouwnummer 3

Koopsom

€ 332.500 vrij op naam

Woonopp.

155 m2

Perceelopp.

277 m2

Omschrijving

Goed nieuws !! De bouwbeslissing is genomen en de ruwbouwopties zijn bepaald !!
Deze opties bestaan uit een uitbouw aan de achterzijde van 1.20 meter (woonkamer en berging) - een deur tussen de keuken en berging - zinken hemelwaterafvoer - grote badkamer - buitenkraan - buitenlichtpunt - enkele wandcontactdoos buiten spatwaterdicht. Totale kosten hiervoor komen op € 18.905,- inclusief btw.

Natuur, ruimte, rust, water en groen, maar óók voorzieningen op loopafstand en het centrum van Hengelo binnen handbereik. In Woolderpark heeft u het allemaal ! U woont hier in de luwte van de stad, in een parkachtige omgeving met alle voorzieningen in de nabijheid. Ideaal voor jonge gezinnen, maar ook een ultieme thuisbasis voor de levensgenieter of juist voor drukke ambitieuze mensen.

Woolderpark ligt aan de populaire westkant van Hengelo waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen. Binnen vijf minuten bent u in het uitgestrekte landgoed Twickel met zijn prachtige kasteel en kasteeltuinen. Dat is nog eens een achtertuin!

Woolderpark ligt zeer gunstig ten opzichte van de snelwegen A35 en A1. Het treinstation Hengelo Gezondheidspark ligt op slechts 100 meter afstand; makkelijk voor forenzen of studenten! Bijkomend voordeel: over dit traject rijdt alleen de lightrail die niet of weinig geluid voorbrengt.

Uit eten, cultureel avondje, terrasje-doen of winkelen? Binnen 10 minuten fietsen bent u in het centrum van Hengelo. Hier vindt u onder andere vele speciaalzaken, gezellige cafés met terrassen en uitgaansmogelijkheiden zoals bijvoorbeeld de Twee Wezen, Schouwburg Hengelo en het poppodium Metropool.
Supermarkten en scholen vindt u in de nabije omgeving. Huisartsenpost, apotheek en ziekenhuis liggen zelfs om de hoek.

Tweekapper:
De twee-onder-een-kapwoningen zijn, met een woonoppervlak van circa 155 m2 en een inhoud van circa 595 m3, standaard al zeer ruim. Wilt u nog meer ruimte, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een extra uitbouw van 1,2 m of zelfs 2.4 m. Zo creëert u eenvoudig een enorme woonkeuken om urenlang te kokkerellen en te eten met vrienden.

Prijzen vanaf € 312.500,-- tot € 336.000,-- VON. Kaveloppervlaktes van 275 m2 tot 330 m2.

De woningen in de 2e fase (bouwnummers 3 en 4) worden gasloos gebouwd. De woningen worden voorzien van een energiemodule van Factory Zero. Deze module bestaat uit een warmtepomp, Warmte Terug Win unit, omvormer en een boiler. Tezamen met het toepassen van triple glas kom je dan naar verwachting uit op EPC 0,4. Mogelijkheid om te komen tot EPC 0,2 of EPC 0,0 door aanbrengen van zonnepanelen.

Nieuw Wonen Twente is hét nieuwbouwplatform van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio.
Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Goed gevonden!

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Koopsom
€ 332.500 vrij op naam
Status
Verkocht

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
155 m2
Perceeloppervlakte
277 m2
Inhoud
595 m3

Indeling

Aantal kamers
5 kamers

Tuin

Tuintype
Achtertuin, voortuin

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Woolderpark