Woolderpark twee-onder-een-kapwoningen, Bouwnummer 21

Koopsom

€ 321.225 vrij op naam

Woonopp.

155 m2

Perceelopp.

310 m2

Omschrijving

LET OP: prijs is inclusief bouwopties a € 11.225,- inclusief btw

Natuur, ruimte, rust, water en groen, maar óók voorzieningen op loopafstand en het centrum van Hengelo binnen handbereik. In Woolderpark heeft u het allemaal ! U woont hier in de luwte van de stad, in een parkachtige omgeving met alle voorzieningen in de nabijheid. Ideaal voor jonge gezinnen, maar ook een ultieme thuisbasis voor de levensgenieter of juist voor drukke ambitieuze mensen.

Woolderpark ligt aan de populaire westkant van Hengelo waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen. Binnen vijf minuten bent u in het uitgestrekte landgoed Twickel met zijn prachtige kasteel en kasteeltuinen. Dat is nog eens een achtertuin!

Woolderpark ligt zeer gunstig ten opzichte van de snelwegen A35 en A1. Het treinstation Hengelo Gezondheidspark ligt op slechts 100 meter afstand; makkelijk voor forenzen of studenten! Bijkomend voordeel: over dit traject rijdt alleen de lightrail die niet of weinig geluid voorbrengt.

Uit eten, cultureel avondje, terrasje-doen of winkelen? Binnen 10 minuten fietsen bent u in het centrum van Hengelo. Hier vindt u onder andere vele speciaalzaken, gezellige cafés met terrassen en uitgaansmogelijkheiden zoals bijvoorbeeld de Twee Wezen, Schouwburg Hengelo en het poppodium Metropool.
Supermarkten en scholen vindt u in de nabije omgeving. Huisartsenpost, apotheek en ziekenhuis liggen zelfs om de hoek.

Tweekapper:
De twee-onder-een-kapwoningen zijn, met een woonoppervlak van circa 155 m2 en een inhoud van circa 595 m3, standaard al zeer ruim. Wilt u nog meer ruimte, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een extra uitbouw van 1,2 m of zelfs 2.4 m. Zo creëert u eenvoudig een enorme woonkeuken om urenlang te kokkerellen en te eten met vrienden.
De keuken en badkamer worden casco opgeleverd !

Prijzen vanaf € 307.500,-- tot € 336.000,-- VON. Kaveloppervlaktes van 275 m2 tot 320 m2.

Dit betreft een collegiale verkoop met Thoma Post Jr. Makelaars Hengelo

Alle woningen in Woolderpark worden opgeleverd met zonnepanelen.

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Koopsom
€ 321.225 vrij op naam
Status
Verkocht

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
155 m2
Perceeloppervlakte
310 m2
Inhoud
595 m3

Indeling

Aantal kamers
5 kamers

Tuin

Tuintype
Achtertuin, voortuin

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Woolderpark