Cortile 23 Royale, statige herenhuizen in het centrum van Oldenzaal

CORTILE

Cortile, Italiaans voor ‘binnenhof’, is een ware oase in de stad. Je woont in dit fantastische plan Cortile in alle rust en privacy in een eigen binnenhof én dichtbij het centrum van Oldenzaal, vol bijzondere winkels en bruisende horeca voor alles wat het leven heerlijk maakt. Op deze bijzondere plek in Oldenzaal zal Cortile het historische karakter van de binnenstad gaan versterken.

Plan Cortile bestaat uit 23 royale woningen in de driehoek Gasthuisstraat-Pastoriestraat-Zuidwal. Geïnspireerd op de statige, chique koopmanshuizen van vroeger, maar volledig gebouwd met de hoogwaardige, duurzame materialen van nu.
Cortile heeft het beste van twee werelden: alles voor degene die zich graag laaft aan het stadsleven maar ook ultiem kan genieten van rust. Cortile is een oase van rust in de stad. Je geniet van de rust en je privacy in het binnenhof terwijl je op wandelafstand van het heerlijke en gezellige stadscentrum van Oldenzaal woont.

De driehoek Gasthuisstraat-Pastoriestraat-Zuidwal:

--- Elf statige en royale koopmanshuizen aan de Gasthuisstraat---
Groot, licht en mogelijkheden te over om deze woning van maar liefst vier verdiepingen (!) in te delen en in te richten naar je eigen smaak en stijl. De woonkeuken en de tweede badkamer mogen hier natuurlijk niet ontbreken en zitten er standaard in. Heerlijk luxe zo’n tweede badkamer voor opgroeiende kinderen of gasten. Ook hebben we de begane grond extra hoog gemaakt, dat geeft dat ruimtelijke gevoel! Alle koopmanshuizen hebben een privé-parkeerplaats.
Prijzen vanaf € 610.000,= v.o.n.

--- Drie Unieke en eigentijdse stadsvilla’s aan de Pastoriestraat ---
Bij deze stadsvilla’s is alleen de begane grond is al meer dan 100 m2! Bovendien krijg je dankzij de drie ramen aan de tuinzijde en de bijna 10 meter brede gevel niet alleen het ultieme binnen-buiten gevoel, maar heb je ook bijzonder veel indelingsvrijheid. Zelfs slapen en baden op de begane grond behoort tot de mogelijkheden. Je hebt twee privé parkeerplaatsen op eigen terrein. Ook in de stadvilla’s is het plafond op de begane grond lekker hoog.
Prijzen € 615.000,= v.o.n.

--- Negen eigenzinnige chique split-level woningen aan de Zuidwal---
Deze split-level woningen hebben een heerlijk terras op het zuiden. Door het niveau verschil krijgt de begane grond een speels en eigenzinnig karakter. De keuken kun je op verschillende plekken plaatsen, kies maar wat je wilt! Ook in deze woningen hebben we op de begane grond het plafond hoger gemaakt, lekker veel licht! En niet te vergeten; ook hier heb je een eigen parkeerplaats. Prijzen vanaf € 495.000,= v.o.n.

Het project Cortile wordt gebouwd op een bijzondere locatie met een rijke geschiedenis. Het is de plek waar ooit huishoudschool Mater Dei stond. In 1920 gesticht door de zusters Franciscanessen van Heythuysen. Een begrip in Oldenzaal. Het schoolgebouw werd in 1954 gerealiseerd en is inmiddels gesloopt. In de driehoek Gasthuisstraat -Pastoriestraat - Zuidwal wordt met de bouw van de statige panden van Cortile een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de historie van de locatie. Een plek waar je als toekomstige bewoner mooie nieuwe herinneringen maakt. Of je nu thuis geniet van een kop koffie in jouw tuin, of ’s avonds nog even naar de stad loopt, met dit unieke project haal je het maximale uit jezelf, je woning en uit de binnenstad van Oldenzaal.

Verdere informatie en tekeningen van dit fantastische plan vind je ook op de site van het plan Cortile (www.cortileoldenzaal.nl). Laat je verrassen, informeren en vooral inspireren door Cortile! Bij vragen kun je uiteraard contact met ons opnemen!

Nieuw Wonen Twente is hét nieuwbouwplatform van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag. Nieuw Wonen Twente; Goed gevonden!
Lees meer...

Nieuws over Cortile 23 Royale, statige herenhuizen in het centrum van Oldenzaal

Nieuw bij Cortile Oldenzaal

Bij de stadvilla's binnen het nieuwbouwplan Cortile  is het nu - optioneel - mogelijk om te kiezen voor baden en slapen op de begane grond!

Lees verder

Tijdelijke pop-up store voor Cortile!

Heb jij de start verkoop gemist? Geen probleem. In onze pop-up store aan de Deurningerstraat 4 in Oldenzaal staan wij de komende 2 weken voor je klaar om je uitgebreid te informeren over dit project! 

Lees verder

Start Verkoop Cortile

19 april is het letterlijk Goede Vrijdag! Want deze middag gaan wij van start met de verkoop van dit bijzondere project, de 23 statige herenhuizen "Cortile" in Oldenzaal. Van 17.00 tot 19.00 uur ben je van harte welkom bij Cube, aan het Sint Plechelmusplein 5 in Oldenzaal. 

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Vos de Waelstraat
354 m
Bushalte Ganzenmarkt
388 m
Bushalte Hofmeijerstraat
451 m
Bushalte Hyacintstraat
458 m
Bushalte Tijgaardenstraat
462 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Openbare Bibliotheek Oldenzaal
410 m
Twents Carmel College (loc. Potskamp)
412 m
Nutsschool voor basisonderwijs
646 m
Franciscusschool
918 m
Twents Carmel College
1.13 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Lidl
68 m
Jumbo
202 m
Rabobank
246 m
VVV
340 m
Aldi
772 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Schepers
200 m
Apotheek Hasseler Es
7.64 km
Mdig Apotheek Teylers
7.66 km
Etos
8.12 km
Apotheek Denekamp
8.45 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar