Cortile 23 Royale, statige herenhuizen in het centrum van Oldenzaal

CORTILE

Project Cortile
Wil je wonen in Oldenzaal, op wandelafstand van het stadscentrum van Oldenzaal? Ontdek Cortile: een kleinschalig nieuwbouwproject met 23 royale, statige herenhuizen. Cortile is Italiaans voor ‘binnenhof’. Een plek met stijl en grandeur. Datzelfde gevoel ervaar jij straks als bewoner van één van de heerlijke woningen. Gebouwd met hoogwaardige materialen en oog voor detail. Onze landschapsarchitect Renzo Veenstra (RRog) gaf invulling aan deze plek met aandacht voor de historie.

Hoe woon jij graag? Cortile biedt volop variatie. Kies uit deze woningtypen:

Het koopmanshuis
Met maar liefst 4 lagen woonplezier én een 2e badkamer! De 11 koopmanshuizen liggen aan de Gasthuisstraat.
De 11 koopmanshuizen (type A, A1, B, C en C1) komen aan de Gasthuisstraat. Groot, licht en met mogelijkheden te over om deze woning in te delen en in te richten naar je eigen smaak en stijl. De woonkamer en de tweede badkamer mogen hier natuurlijk niet ontbreken en zitten er standaard in. Heerlijk luxe, zo’n tweede badkamer voor gasten of opgroeiende kinderen. De begane grond hebben we extra hoog gemaakt, dat geeft een ruimtelijk gevoel.

De stadsvilla
Unieke woningen met bordestrappen, een 10 meter brede gevel en de optie om beneden te slapen en te baden. De 3 stadsvilla’s liggen aan de Pastoriestraat. De 3 stadsvilla’s (type P) komen aan de Pastoriestraat en alleen de begane grond is al meer dan 100 m2! Bovendien krijg je dankzij de drie ramen aan de tuinzijde en de bijna 10 meter brede gevel niet alleen het ultieme binnen-buiten gevoel, maar heb je ook bijzonder veel indelingsvrijheid. Zelfs slapen en baden op de begane grond behoort tot de mogelijkheden. Je hebt twee privéparkeerplaatsen op eigen terrein. Ook in de stadvilla’s is het plafond op de begane grond lekker hoog.

De split-level-woning
Speels en eigenzinnig, met verspringend vloerniveau. De 9 split-level woningen (type B1 en D) komen aan de Zuidwal. Ze hebben een heerlijk terras op het zuiden. Door het niveauverschil krijgt de begane grond een speels en eigenzinnig karakter. De keuken kun je op verschillende plekken plaatsen, kies maar wat je wilt! Ook in deze woningen hebben we op de begane grond het plafond hoger gemaakt, lekker veel licht! Ook hier heb je een eigen parkeerplaats.

Omgeving
Cortile wordt gebouwd op loopafstand van Oldenzaal-centrum, op de plek waar ooit huishoudschool Mater Dei stond. In 1920 gesticht door de zusters Franciscanessen van Heythuysen. Een begrip in Oldenzaal. Met Cortile wordt nu een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de historie van de locatie. Een plek waar je als toekomstige bewoner mooie nieuwe herinneringen maakt.

Geniet thuis van een kop koffie in jouw tuin. Nestel je met een glas wijn op de bank. Of loop even de stad in met zijn historische straatjes, gezellige terrasjes bijzondere winkeltjes. Laat je betoveren door het klokkenspel van de Sint-Plechelmusbasiliek. En mis nooit meer een cultureel festival. Je vindt het allemaal om de hoek. Geniet dus van het leven. Of zoals de Italianen zeggen: La dolce vita.

Verdere informatie en tekeningen van dit fantastische plan vind je ook op de site van het plan Cortile (www.cortileoldenzaal.nl). Laat je verrassen, informeren en vooral inspireren door Cortile! Bij vragen kun je uiteraard contact met ons opnemen!

Nieuw Wonen Twente is hét nieuwbouwplatform van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag. Nieuw Wonen Twente; Goed gevonden!
Lees meer...

Nieuws over Cortile 23 Royale, statige herenhuizen in het centrum van Oldenzaal

Nieuw bij Cortile Oldenzaal

Bij de stadvilla's binnen het nieuwbouwplan Cortile  is het nu - optioneel - mogelijk om te kiezen voor baden en slapen op de begane grond!

Lees verder

Tijdelijke pop-up store voor Cortile!

Heb jij de start verkoop gemist? Geen probleem. In onze pop-up store aan de Deurningerstraat 4 in Oldenzaal staan wij de komende 2 weken voor je klaar om je uitgebreid te informeren over dit project! 

Lees verder

Start Verkoop Cortile

19 april is het letterlijk Goede Vrijdag! Want deze middag gaan wij van start met de verkoop van dit bijzondere project, de 23 statige herenhuizen "Cortile" in Oldenzaal. Van 17.00 tot 19.00 uur ben je van harte welkom bij Cube, aan het Sint Plechelmusplein 5 in Oldenzaal. 

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Vos de Waelstraat
354 m
Bushalte Ganzenmarkt
388 m
Bushalte Hofmeijerstraat
451 m
Bushalte Hyacintstraat
458 m
Bushalte Tijgaardenstraat
462 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Openbare Bibliotheek Oldenzaal
410 m
Twents Carmel College (loc. Potskamp)
412 m
Nutsschool voor basisonderwijs
646 m
Franciscusschool
918 m
Twents Carmel College
1.13 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Lidl
68 m
Jumbo
202 m
Rabobank
246 m
VVV
340 m
Aldi
772 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Schepers
200 m
Apotheek Hasseler Es
7.64 km
Mdig Apotheek Teylers
7.66 km
Etos
8.12 km
Apotheek Denekamp
8.45 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar