Stadsbleek fase 2 Oldenzaal

Nog enkele woningen van type E, F en G beschikbaar !

Net als in de voorgaande fase zijn de woningen in deze tweede fase van Stadsbleek ontworpen door twee architecten.
En dat zie je. Er is duidelijk een verschil in sferen, maar het mooiste is dat het allemaal toch perfect op elkaar aansluit.

De woningen langs de buitenranden werden ontworpen door Christoph Kohl. Deze Berlijnse architect heeft veel ervaring met vergelijkbare nieuwbouwprojecten in Nederland. Ton Mulleners van Mulleners + Mulleners Architecten uit Amsterdam tekende voor de woningen in het binnengebied. Wat direct opvalt, is dat beide architecten veel aandacht hebben besteed aan de detaillering van de gevels. Rollagen, speklagen, penanten, geprofileerde goten en dakranden zorgen samen voor een zeer gevarieerde aanblik. Dat effect wordt nog versterkt doordat je in deze fase van het plan maar liefst 8 verschillende steenkleuren tegenkomt. Grote raampartijen en erkers zorgen ervoor dat je als bewoner via je stoeptuintje veel contact hebt met de straat. In de binnenstraten van Stadsbleek liggen sfeervolle rode klinkers en de rust wordt niet verstoord door doorgaand autoverkeer. Een belangrijk element in deze tweede fase is de unieke binnentuin waarop de meeste woningen uitkijken. Het is een echte kijktuin, geïnspireerd op de klassiek-barokke
Hollandse tuin zoals je die kent van Paleis het Loo, met een prachtig samenspel van borderbeplanting, hagen, bomen en grindpaden. De grasvelden vormen een trotse verwijzing aan de vroegere bleekvelden waaraan Stadsbleek zijn naam te danken heeft. Centraal in de tuin ligt een knus pleintje met bomen en zitbanken eromheen.

Hoe divers de woningen in Stadsbleek ook zijn, één ding hebben ze allemaal gemeen: eigentijds comfort. Zo heb je standaard vloerverwarming op de begane grond. Dat is niet alleen behaaglijk warm, het betekent ook dat je geen radiatoren
in het zicht hebt en dus meer ruimte overhoudt. Je woning wordt opgeleverd met een mooie keuken met alle apparatuur die je nodig hebt, helemaal klaar voor gebruik. En buiten is altijd dichtbij, want via openslaande tuindeuren loop je zo je tuin in. Over ruimte gesproken: de hoofdslaapkamer is standaard voorzien van een inloopkast waar je heel veel in kwijt kunt, en nog op een overzichtelijke manier ook.
Het sanitair in toilet en badkamer is van topmerk Villeroy & Boch en de badkamer is ook echt compleet, tot en met een glazen douchescherm en een elegante handdoekradiator. Dankzij draai-kiepramen is ramen lappen een eenvoudig karweitje. Je woning in Stadsbleek is uitgesproken duurzaam. Zo liggen er zonnepanelen op het dak, keurig geïntegreerd tussen de pannen. Dat geeft een mooier en rustiger beeld dan zomaar er bovenop. Je woning wordt opgeleverd met
energielabel A. Oftewel: eigentijds en behaaglijk wonen met lage lasten.


Type C
Deze royale stadsbungalow werd ontworpen door Ton Mulleners. Op de begane grond kun je niet alleen wonen, maar ook slapen en baden. Onder de kap is genoeg ruimte voor meerdere slaapkamers. De woning staat op een kavel van ca. 190 vierkante meter en heeft een gebruiksoppervlakte van ca. 150 vierkante meter. Van dit woningtype zijn er in de eerste fase ook al zeven verkocht. Deze stads-bungalow is maar liefst 9 meter breed. Aan de voorzijde valt er door de grote ramen veel daglicht in de woonkamer. Je kunt je woning nog met 1,20 meter uitbreiden, of kiezen voor bijvoorbeeld een badkamer op de verdieping. Deze stadsbungalow wordt opgeleverd met een compleet aangelegde tuin met berging en een parkeerplaats op eigen terrein.
Koopsommen vanaf € 349.000,-- v.o.n.

Type D
Deze ruime herenhuizen (ontwerp Ton Mulleners) liggen aan een rustige binnenstraat, met een eigen parkeerplaats en een zonnige tuin op het westen. Op de begane grond vind je onder meer een handige trapkast en garderobe. Boven heb je drie slaapkamers (waarvan één met ruimte voor een inloopkast), een complete badkamer en een tweede verdieping met volop mogelijkheden.
De woonkamer en keuken zijn samen ruim 40 vierkante meter groot. Behoefte aan nog meer ruimte? Dan kun je als koper je woning aan de achterkant laten uitbouwen. Bovendien kun je kiezen uit verschillende indelingsvarianten en mogelijkheden, zoals een eetkeuken, een tweede badkamer en extra slaapkamers. Van dit woningtype zijn er in de eerste fase ook al twee verkocht.
Koopsommen vanaf € 290.000,-- v.o.n.

Type E
Woningtype E is vernieuwd!
We hebben nieuws met betrekking tot woningtype E. De woning is namelijk vernieuwd. We denken dat dit nieuwe type nog beter aansluit bij de wensen van de woningzoekenden in Oldenzaal, met verkoopprijzen vanaf €295.000,- v.o.n.

Direct aan de binnentuin van Stadsbleek, worden naar ontwerp van Ton Mulleners
negen fraaie stadswoningen (type E 2.0) gebouwd. Door een afwisseling van rode
baksteen, witte gevelvlakken, (grote) raampartijen en verschillende kapvormen is
vrijwel elke woning uniek vormgegeven.

De woningen liggen aan een rustige binnenstraat. De auto is welkom, maar het
parkeren gebeurt veilig en uit het zicht in de naast gelegen garage die alleen
bestemd is voor bewoners van Stadsbleek.

Type F
Deze door Christoph Kohl ontworpen ruime herenhuizen bieden een bijzonder uitzicht op de toren van de Plechelmus. Het statige karakter van de architectuur wordt onderstreept doordat elke woning een eigen, extra hoge gevel heeft. Die extra hoogte ontstaat doordat de begane grond een vrije hoogte heeft van maar liefst 3,70 meter. Dat is 1,10 meter hoger dan je meestal ziet bij nieuwbouw. De extra hoogte geeft een geweldig ruimtelijk effect in de woonkamer en keuken. Je tuin ligt op het zonnige zuiden en je auto kun je direct achter je huis parkeren of in de overdekte en
afgesloten parkeergarage van Stadsbleek. Doordat de tweede verdieping rondom rechte gevels heeft, kunnen er in je woning wel zes (slaap)kamers worden gerealiseerd. Dat is pas leefruimte!
Koopsommen vanaf € 339.000,-- v.o.n.

Type G
Met maar liefst vijf woonlagen zijn deze riante herenhuizen (ontwerp: Christoph Kohl) wel héél bijzonder. Onder de woning ligt een afgesloten parkeergarage met twee eigen parkeerplaatsen en een (fietsen) berging. Op de begane grond vind je een studeerkamer en een woonkeuken met een 40 m² groot dakterras. Op het zuiden, en _ voor de meeste woningen - met uitzicht op de binnentuin van Stadsbleek. De eerste verdieping is gereserveerd voor een royale living met ruimte voor meerdere zitplekken. Op de tweede verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers (waarvan één met ruimte voor een inloopkast) en een compleet ingerichte badkamer. En de derde verdieping kun je indelen zoals je zelf wilt,
bijvoorbeeld met meerdere kamers en/of een gastendouche.
Koopsommen vanaf € 375.000,-- v.o.n.

Kijk voor meer informatie op: http://www.stadsbleek.nl/
Lees meer...

Nieuws over Stadsbleek fase 2 Oldenzaal

Allerlaatste kans!

Er is nog 1 woning in Stadsbleek Oldenzaal beschikbaar. En zeker niet de minste!

Lees verder

Wauw! Vijf woonlagen en dat in hartje Oldenzaal!

Deze riante herenhuizen, ontworpen door architect Christoph Kohl, hebben maar liefst vijf woonlagen. Het begint allemaal onder de woning, met een afgesloten parkeergarage met twee eigen parkeerplaatsen en een (fietsen)berging. Op de begane grond vind je vervolgens een studeerkamer en een woonkeuken met daaraan grenzend een 40 vierkante meter groot dakterras. Gelegen op het zuiden, en met uitzicht op de binnentuin van Stadsbleek. De eerste verdieping is gereserveerd voor een royale living met ruimte voor meerdere zitplekken. Op de tweede verdieping zijn drie ruime slaapkamers (waarvan één met inloopkast) en een compleet ingerichte badkamer. En de derde verdieping kun je indelen zoals je zelf wilt, bijvoorbeeld met meerdere kamers en/of een gastendouche.

Lees verder

Nog enkele woningen beschikbaar in Stadsbleek Oldenzaal fase 2!


In Stadsbleek Oldenzaal fase 2 zijn nog enkele stadswoningen en herenhuizen beschikbaar! Inmiddels is de bouw van deze woningen al wel gestart.

Lees verder

Prijslijst

Nr.
Woningtype
Prijs v.o.n.

Stadsbleek fase 2 Herenhuizen Type D hoekwoning

Bouwnummer 1 - koopsom € 295.000 v.o.n.

Verkocht

149 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Stadsbleek fase 2 Stadswoning type E 2.0 hoekwoning

Bouwnummer 22 - koopsom € 334.800 v.o.n.

Verkocht

172 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Stadsbleek fase 2 Stadswoning type E 2.0 tussenwoning

Bouwnummer 23 - koopsom € 304.800 v.o.n.

Verkocht

167 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Stadsbleek fase 2 Stadswoning type E 2.0 tussenwoning

Bouwnummer 26 - koopsom € 309.800 v.o.n.

Verkocht

167 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Stadsbleek fase 2 Stadswoning type E 2.0 tussenwoning

Bouwnummer 27 - koopsom € 319.800 v.o.n.

Verkocht

171 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Stadsbleek fase 2 Stadswoning type E 2.0 tussenwoning

Bouwnummer 28 - koopsom € 308.800 v.o.n.

Verkocht

182 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Stadsbleek fase 2 Herenhuizen type F1 hoekwoning

Bouwnummer 31 - koopsom € 347.500 v.o.n.

Verkocht

162 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Stadsbleek fase 2 Herenhuizen type G tussenwoning

Bouwnummer 37 - koopsom € 375.000 v.o.n.

Verkocht

194 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Stadsbleek fase 2 Herenhuizen type G tussenwoning

Bouwnummer 38 - koopsom € 375.000 v.o.n.

Verkocht

196 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Stadsbleek fase 2 Herenhuizen type G tussenwoning

Bouwnummer 39 - koopsom € 375.000 v.o.n.

Verkocht

196 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Stadsbleek fase 2 Herenhuizen type G tussenwoning

Bouwnummer 40 - koopsom € 387.500 v.o.n.

Verkocht

202 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Stadsbleek fase 2 Herenhuizen type G tussenwoning

Bouwnummer 41 - koopsom € 395.000 v.o.n.

Verkocht

211 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Molkenboer
96 m
Bushalte Ziekenhuis
308 m
Bushalte Ganzenmarkt
392 m
Bushalte Hyacintstraat
403 m
Bushalte Hofmeijerstraat
521 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Franciscusschool
244 m
Nutsschool voor basisonderwijs
320 m
Openbare Bibliotheek Oldenzaal
396 m
Twents Carmel College
457 m
Twents Carmel College (loc. Potskamp)
801 m
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Aldi
92 m
VVV
345 m
Rabobank
451 m
Jumbo
510 m
Lidl
701 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Schepers
620 m
Mdig Apotheek Teylers
7.22 km
Apotheek Hasseler Es
7.28 km
Etos
7.68 km
Medsen Apotheek
8.11 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar