De Saller II-B Losser - Type Lavendel

Terug naar het project

Omschrijving

Het plangebied van de nieuwe wijk De Saller II ligt aan de noordzijde van Losser en bestaat grofweg het gedeelte tussen het reeds gerealiseerde gedeelte van de Saller I en de kern Losser. Het gezellige en complete winkelcentrum ligt op loopafstand.

Wonen in De Saller is wonen in een nieuwe ruim opgezette groene woonwijk met aantrekkelijk onder architectuur vormgegeven woningen. Dankzij een hoofdaansluiting naar de N374, die aansluit op de A1, kunt u alle kanten op.
Binnen 10-15 minuten bent u al in Oldenzaal of Enschede.

De gemeente Losser streeft ook in De Saller II naar een woonomgeving en bebouwing van hoge kwaliteit. Deze kwaliteit is nu al zichtbaar. Het eerste plandeel is al bijna afgerond met veel groen, wadi's en fraaie woningen op ruime kavels.

Type Lavendel.

Nog enkele beschikbaar!

De 6 riante halfvrijstaande woningen type Lavendel worden gebouwd in een moderne architectuurstijl. De frisse witte gevelaccenten geven de woningen een eigen en herkenbaar karakter. De huizen zijn gelegen aan een mooie groenstrook op kavels van 261 m² tot 282 m². Om het wooncomfort extra te vergroten, worden de woningen standaard aangeboden met een diepte van 10.70 meter. Daarnaast worden ze compleet aangeboden inclusief gemetselde berging, sanitair en SieMatic keuken.

Uiteraard kunt u de woning ook nog naar eigen wens aanpassen of uitbreiden, verschillende meerwerkopties zijn mogelijk, zoals bijvoorbeeld een uitbouw van de woning (op de begane grond) van 1,20 meter of 2,40 meter.

\n\n

Prijslijst