Woningtype Lavendel

Terug naar het project

Omschrijving

WONEN IN HET NIEUW AAN DE RAND VAN HET GROEN!

De nieuwe wijk De Saller II ligt aan de noordzijde van Losser. Het gezellige en complete winkelcentrum ligt op loopafstand. In de wijk de Saller II zijn nog kavels voor vrijstaande woningen alsmede twee onder een kappers beschikbaar. Tevens zijn er 2 nieuwe types, de Lijsterbes en Lavendel, in de verkoop gekomen aan de Havezatensingel.

TYPE LAVENDEL
De 4 halfvrijstaande woningen type Lavendel worden gebouwd in een moderne architectuurstijl. De frisse witte gevelaccenten geven de woningen een eigen en herkenbaar karakter. Om het wooncomfort extra te vergroten worden de woningen standaard aangeboden met een diepte van 10,74 meter. Daarnaast worden ze compleet aangeboden inclusief sanitair en tegelwerk in de badkamer en het toilet, een keukencheque, zonnepanelen en een gemetselde berging. Uiteraard kunt u de woning geheel naar eigen wens aanpassen.

TYPE LIJSTERBES
Nieuwbouw is alles inrichten naar eigen smaak, wie wil dat nu niet? Type Lijsterbes is een ruime eengezinswoning in de Saller. De woningen bieden voldoende leefruimte voor u en uw gezin en zijn van alle gemakken voorzien. De woningen worden namelijk aangeboden inclusief sanitair en tegelwerk in badkamer en toilet, een keukencheque en een aangebouwde berging. De woningen zijn tot slot geheel naar eigen wens aan te passen. Laat u verrassen door onze flexibiliteit en schroom niet uw eigen ideeën bij onze verkoopmedewerkers kenbaar te maken!

Kijk voor meer informatie op: http://roosdomtijhuis.nl/project/de-saller-ii/

Prijslijst