6 Woningen Honingbes

Terug naar het project

Omschrijving

Nieuw Deelplan: Eschwonen

In een prachtige groende omgeving, grenzend aan de Bornse Beeklaan, komen de 6 eengezinswoningen van het deelplan Eschwonen te staan. Dit wordt jouw thuis. Hier vind je de rust en de ruimte om helemaal jezelf te kunnen zijn. In je eigen huis, maar zeker ook daarbuiten, in de wijk.

Woningtype Honingbes bestaat uit twee verschillende typen hoekwoningen en vier aantrekkelijke tussenwoningen. Bij vijf woningen is de keuken aan de straatzijde georiƫnteerd en de woonkamer aan de achtertuin. Bij 1 hoekwoning is er gekozen voor een gescheiden indeling en is een volwaardige woonkamer aan de straatzijde gesitueerd en heeft de woonkeuken volle verbinding met de achtertuin.
Alle woningen hebben op de verdieping drie slaapkamers en een badkamer en op de zolderverdieping is een riante bergruimte gesitueerd met opstelling van CV-ketel en andere installaties.

Voor deze woningen is inmiddels een omgevingsvergunning verleend.

Eschwonen is een van de deelplannen van de wijk Bornsche Maten. Het is gelegen aan de rand van Borne waardoor de natuur vlakbij is. Basisonderwijs, dagopvang, buitenschoolse opvang, een sporthal en mogelijkheden voor het organiseren van wijkactiviteiten onder 1 dak bevindt zich in het naastgelegen deelgebied de Veste. Eschwonen is ideaal gesitueerd, u loopt gemakkelijk naar het Bornsche Beekpark. Het is een 30 km-zone en auto's zijn hier te gast. Met de fiets bent u trouwens binnen enkele minuten in het gezellige centrum van Borne.

Euverman & Nuyts Grotestraat 144, Borne tel: 074- 266 23 00
Leverink + Assen Resultaatmakelaars Demmersweg 3-13, Hengelo tel: 074- 250 34 34
Nieuw Wonen Twente Burgemeester Jansenplein 30, Hengelo tel: 074- 250 65 66

Prijslijst