Meidoorn & Mispel

Terug naar het project

Omschrijving

Goed nieuws: In maart start de bouw van deze woningtypen en dat betekend deze woningen in het vierde kwartaal van 2020 al worden opgeleverd!

Er worden onder andere tien halfvrijstaande woningen gebouwd op deelplan Eschwonen in de Bornsche Maten. Deze woningen hebben een moderne architectuur en zijn verdeeld over twee verschillende woningtypes. Er zijn zes woningen van het type Meidoorn. Dit woningtype is 6,24 meter breed en 10,74 meter diep zijn. Type Mispel is de grootste van het stel. Van dit type worden vier woningen gebouwd en iedere woning is maar liefst 6,54 meter breed. De straat waaraan deze woningen gebouwd gaan worden, heet Veenbes.

Door de vele ramen aan de voorkant van je woning, komt er veel licht naar binnen en dat maakt de voorzijde een prachtige plek voor de woonkamer. Aan de achterzijde van de woning is er genoeg ruimte voor je droomkeuken. Bij een aantal bouwnummers is een uitbouw van 1,20 meter of 2,40 meter bij de prijs inbegrepen samen met enkele meerwerkopties en afbouwopties. De dubbele tuindeuren in de keuken zorgen voor veel lichtinval, extra sfeer en bovendien stap je gemakkelijk je zuidelijk gelegen tuin in. Wil je liever tuingericht wonen? Ook dat is mogelijk! Daarnaast beschikken alle woningen over een aangebouwde gemetselde berging, waar genoeg ruimte is voor je fietsen en (tuin)gereedschap, en een oprit waar plek is voor twee auto's.

De woningen worden standaard opgeleverd met sanitair en tegelwerk in de badkamer en het toilet. Uiteraard kan dat worden aangepast aan jouw woonwensen. Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers en een badkamer met een bad, een douche, een wastafel en tweede wandcloset. Je kunt met een vaste trap naar de ruime zolderverdieping die genoeg speelruimte biedt voor de kids of een hobbykamer. Bovendien worden hier de technische installaties geplaatst en vind je er een aansluiting voor de wasmachine. Wil je graag meer licht of ruimte op zolder? Je kunt eventueel kiezen voor een dakraam of fraaie dakkapel.

Koop je één van deze woningen, dan ontvang je een keukencheque van Bouwcenter Nobel ter waarde van € 3.500,-. Het sanitar en tegelwerk in je nieuwbouwwoning is een combinatie van Villeroy & Boch en Grohe, een serie met kwaliteit en functionaliteit als kenmerk. Bovendien is je woning voorzien van vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping, een bodemwarmtepomp en zonnepanelen. Tot slot ontvang je € 3000,- (incl. BTW) voor het uitzoeken van meerwerkopties om de woning nog meer aan jouw woonwensen aan te passen. Let op: de mogelijkheden rondom extra meerwerk bij onverkochte woningen dient altijd te worden afgestemd met de betreffende kopersbegeleider.


Alle informatie over type Mispel & Meidoorn op een rijtje:

• Moderne architectuur met herkenbare details
• Type Mispel kavels van circa 260 m² tot circa 264 m²
• Type Meidoorn kavels van circa 231 m² tot 260 m²
• Tuinen op het zuiden
• Variatie in grootte
• Gasloos wonen
• Vloerverwarming op de begane grond en de verdieping
• Een badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk (Villeroy & Boch én Grohe)
• Een keukencheque van Bouwcenter Nobel

Prijslijst