Park Veldwijk - 10 tweekappers - brede garage

Terug naar het project

Omschrijving

Wij zijn gestart met de verkoop van 10 ruime, duurzame twee-onder-één-kapwoningen op het vernieuwde Park Veldwijk in Hengelo. Een prachtige plek nabij alle voorzieningen zoals scholen, uitvalswegen, winkelcentra, binnenstad, park en sportvoorzieningen.

De sfeervolle woningen worden gebouwd aan de Athenestraat met uitzicht op de watertoren en het nieuw aangelegde park.
De kavels zijn ruim en de tuinen hebben een ideale ligging op het zuidwesten. Tevens wordt er aan de achterzijde een brede groenstrook aangelegd waardoor er veel privacy ontstaat.

De badkamer en toilet worden luxueus afgewerkt met mooie tegels, kwaliteit sanitair van Villeroy & Boch, en Grohe kranen. Bij de vrij op naam prijs is een keukencheque ter waarde van € 4500,- (inclusief btw) inbegrepen. Natuurlijk kun je zelf je eigen indeling, stijl en afwerking bepalen.

De toepassing van hoogwaardige materialen en fraaie elementen zoals schoorstenen zorgen er voor dat de huizen een luxe uitstraling hebben. De kunststof ramen en kozijnen worden aan de buitenzijde uitgevoerd met een houtnerf. Onderling verschillen de woningen door variatie in metselwerk en kozijnen.

Bijzonderheden:
- gasloos, aansluiting op warmtenet;
- keuken cheque € 4500,- inclusief btw, Raab Karcher Vriezenveen;
- vloerverwarming begane grond en 1e verdieping;
- standaard zonnepanelen;
- variatie in gevels;
- volop keuzevrijheid en mogelijkheden;
- Kavels vanaf 257 tot 285 m2;
- kavels 1 met extra brede garage;
- kavel 10 met uitbouw woonkamer;

Nieuwsgierig? Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvend gesprek op één van onze vestigingen.

Prijslijst