Woningen
6
Beschikbaar
0
Prijzen vanaf
342.000 v.o.n.

Bosbeekjuffer - Tweekapper

In de jonge buurt Cascade gaan tien ruime, robuuste nieuwbouwwoningen gebouwd worden; Nieuwbouwplan Bosbeekjuffer. Nog slechts 2 vrijstaande woningen te koop! De bouw is gestart en de oplevering staat gepland voor de zomer 2021.

– Bosbeekjuffer kavels 553 m² tot 686 m² – woonoppervlakte van 169 tot 170 m² – Prijzen vanaf € 414.000,-

Bosbeekjuffer: Tien ruime (half)vrijstaande woningen
Stoer, ruim en robuust met bijzonder metselwerk: dat is woningtype Bosbeekjuffer in een notendop. De architectuur van deze woningen is gebaseerd op de Haagse School en sluit aan op de bestaande woningen in de buurt. De
voordeur heeft een houtstructuur wat voor een dorpse uitstraling zorgt. Van de tien woningen zijn er zes twee-onder-één-kapwoningen en vier vrijstaande woningen. Ze hebben allemaal een vrijstaande berging en de entree aan de zijkant. De woningen zijn zeer energiezuinig en in de basis voorzien van zonnepanelen op het dak. Hier woon je groen en gezellig in een parkachtige omgeving. Contact met je buren, een praatje op straat en kinderen die samen spelen, is hier nog heel normaal. Er zijn diverse voorzieningen in de directe omgeving zoals basisscholen, winkels en het openbaar vervoer.

De woningen Bosbeekjuffer hebben een sfeervolle en dorpse uitstraling, en ze zijn zeer ruim, licht en comfortabel van binnen. Je hebt hier alle ruimte voor je hele gezin. De woningen hebben een minimale kaveloppervlakte van circa 553 m² tot maar liefst 686 m². Alles is optimaal geïsoleerd en geventileerd waardoor je altijd een behaaglijk binnenklimaat hebt en je energielasten laag zijn. De woningen worden opgeleverd inclusief luxe keuken, sanitair en tegelwerk. De woningen worden gebouwd met onderhoudsvriendelijke materialen. Standaard zijn de woningen aangesloten op gas. De woningen hebben allemaal dezelfde 1e en 2e verdieping, maar de begane grond verschilt bij 2 woningen. De bouwnummers één en vijf hebben een erker die voor nog meer leefruimte zorgt en de woning extra karakter geeft.

Kortom: Ben je op zoek naar een betaalbare en toch zeer ruime nieuwbouwwoning (minimaal 169 m² woonoppervlakte) en je wilt ook graag een ruime kavel (vanaf 553 m²)? Schrijf je dan snel in voor één van deze twee laatste ruime woningen. Nu kopen is in de zomer van 2021 wonen.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!
Lees meer
Ilse Kleinheerenbrink Nieuwbouwspecialist | A-RMT
Gert-Jan de Jonge Nieuwbouwspecialist | RMT

Prijslijst

# Type Woonopp. Slaapkamers Prijs Status
2 Bosbeekjuffer - Tweekapper 152 m² 4 - Verkocht
3 Bosbeekjuffer - Tweekapper 152 m² 4 - Verkocht
6 Bosbeekjuffer - Tweekapper 152 m² 4 - Verkocht
7 Bosbeekjuffer - Tweekapper 152 m² 4 - Verkocht
8 Bosbeekjuffer - Tweekapper 152 m² 4 - Verkocht
9 Bosbeekjuffer - Tweekapper 152 m² 4 - Verkocht

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker