Tussenwoning

Terug naar het project

Omschrijving

Eigentijdse gezinswoningen in Park Veldwijk in Hengelo | Creëer samen de ideale woonplek!
De verkoop van deze 7 robuuste eengezinswoningen is begonnen! De eerste inschrijvingsronde is geweest. Wil je in aanmerking komen voor de tweede ronde? Neem dan contact met ons op.

DOCK H bestaat uit 7 royale gezinswoningen in Park Veldwijk in Hengelo. Met drie woonlagen, ruimte voor zes slaapkamers en een ruime tuin kun je hier al je woonideeën realiseren. De architectuur is eigentijds met hoogwaardige materialen in warme kleuren en mooi metselwerk. Natuurlijk zijn de woningen op de toekomst voorbereid. Ze zijn gasvrij en uiterst energiezuinig. Ook de ligging is zeer aantrekkelijk. Park Veldwijk is een groene wijk met veel voorzieningen. Het Watertorenpark, scholen, een grote supermarkt, sportaccommodaties; alles is dichtbij. Het gezellige centrum van Hengelo ligt op vijf minuten fietsen. Kortom, DOCK H is een heerlijke plek om te wonen en op te groeien!

- 5 tussenwoningen van 3 woonlagen
- locatie: Artemisstraat, Hengelo
- vanaf € 295.000,- v.o.n.
- woonoppervlakte van 157 m2
- flexibele inrichting; ruimte voor 6 slaapkamers
- ruime tuin
- gasloos en energiezuinig
- groene wijk met alle voorzieningen
- vlakbij centrum Hengelo

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Prijslijst