Zonnebloem XL

Terug naar het project

Omschrijving

ENTHOUSIAST KUNNEN WE MELDEN DAT DE BOUW IN DECEMBER 2020 START!

In het project bevinden zich 52 koopwoningen waarvan 16 twee-onder-één-kapwoningen en 36 rijwoningen. De woningen zijn verdeeld over 8 verschillende woningtypen, waaronder type Zonnebloem XL. De woningen zijn volledig gasloos en voorbereid op de toekomst. Daarnaast worden alle woningen opgeleverd inclusief badkamer met sanitair, wand- en vloertegels. Liever zelf je badkamer regelen? Dat kan! Dan brengen wij de prijs voor de projectbadkamer in mindering op de prijs van je woning. Omdat de start bouw aanstaande is, zijn reeds diverse opties vastgelegd. Ben je benieuwd naar de wijzigingen die nog wel doorgevoerd kunnen worden, neem dan vrijblijvend contact op met de makelaar en vraag naar de mogelijkheden.

Type Zonnebloem XL
Dit woningtype is in de basis hetzelfde als de Zonnebloem, maar nóg iets ruimer door de standaard uitbouw op de begane grond van 1,20 meter (aan de achterzijde). Hierdoor heb je veel vierkante meters wooncomfort waardoor Zonnebloem XL zijn naam alle eer aan doet. Dit woningtype heeft standaard de grootste woonoppervlakte van alle rijwoningen. Daarnaast heeft de woning een ideale ligging aan het groene parkje met de speeltuin.

Alles op een rijtje
• Beukmaat 5,70 meter
• Woonoppervlakte: 145 m²
• 4 ruime slaapkamers met een mogelijkheid tot extra slaapkamer op de 2e verdieping
• Voorzien van sanitair en tegelwerk
• Inclusief uitbouw van 1,2 meter op de begane grond
• Geniet optimaal van het groen rondom de woning en het park
• Geen kap dus extra veel ruimte op de tweede etage
• Enkele woningen hebben een Frans balkon

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Prijslijst