Lasonderdriehoek 7 huurappartementen

Terug naar het project

Omschrijving

In het bruisende stadscentrum van Enschede, 7 luxe nieuwbouw huurappartementen met ruim balkon en één eigen parkeerplaats!

De appartementen “Lasonderdriehoek” liggen binnen de Singels van Enschede, ten hoogte van de kruising Deurningerstraat/Busbaan. Het complex bestaat uit 7 luxe huurappartementen met een hoogwaardig afwerkingsniveau. Dit houdt in: een luxe keuken met alle benodigde inbouwapparatuur, modern sanitair en tweede toilet. Ieder appartement is INSTAPKLAAR; de vloer is gelegd en ook de wanden zijn voorzien van behang en verf.

Indeling
De entree geeft toegang tot de woonkamer en twee slaapkamers. Tevens bereik je vanuit de gang de berging/wasruimte, de toiletruimte en de luxe badkamer v.v. twee wastafels, tweede toilet, inloop douche en design radiator. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het ruime overdekte balkon waarop u bij mooi weer een groot deel van de dag van de zon kunt genieten. Het appartement op de begane grond heeft nog een derde slaapkamer (27m) die eventueel ook zeer geschikt is om als praktijkruimte te dienen.

Ieder appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en een inpandige berging. Op het parkeerterrein staat een oplaadpaal voor gezamenlijk gebruik. Daarnaast zijn de appartementen voorzien van vloerverwarming, aangesloten op het stadsverwarmingsnet en hebben zonnepanelen.

Bijzonderheden:

- Oplevering: indicatie mei 2020
- Servicekosten: tussen de € 40,- en € 48 ,- per maand (afhankelijk van type)
- De huurprijs is exclusief energielasten
- Eenmalige waarborgsom van één maandhuur
- Minimale huurperiode bedraagt 12 maanden
- Het minimale (bruto) inkomen van de huurder(s) bedraagt 3,5 x de bruto maandhuur
- De appartementen zijn niet bestemd voor studentenbewoning
- De NVM toets maakt onderdeel uit van de screening

Om voor het huren van deze woning in aanmerking te komen ontvangen wij graag de:

- Volledig ingevuld aanvraagformulier huurwoning
- Kopie van een geldig legitimatiebewijs volgens de huidige AVG regeling;
- Kopie van 3 meest recente loonstroken;
- Kopie salarisstorting overeenkomend met meest 3 recente loonstroken;
- Kopie werkgeversverklaring;
- Verklaring huidige verhuurder/beheerder, eigenaar of hypotheekhouder;
- Kopie / screenshot BKR;
- In het geval van een koopwoning moet men een kopie van de eigendomsakte aanleveren of een getekende koopovereenkomst + actuele hypotheekschuld

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Prijslijst