Woningen
1
Beschikbaar
Onbekend
Prijzen vanaf
392.000 v.o.n.

Boskavels

Momenteel is er nog maar één boskavels beschikbaar!

Boskavels
Op de boskavels heb je de mogelijkheid om op uitgekiende plekken, licht verscholen in het bos je woning te bouwen. Romantisch en avontuurlijk tegelijkertijd. Vanuit elke kamer van het huis is zicht op de tuin. Het terras vormt de schakel tussen binnen- en de buitenruimte. De grootte van de boskavels varieert van 3.300 m2 tot 4.869 m2, met daaraan gekoppelde prijzen van 392.000 euro tot 441.000 euro. Het karaktervolle park en de historie vormen samen ijzersterke elementen van deze prachtige woonlocatie. Het geheel levert een aantrekkelijke, unieke woonplek op!

-----
Buiten thuis op Prins Bernhardpark
Prins Bernhardpark biedt een warm en behaaglijk thuis in een boomrijke omgeving. Je woont er vrij, maar niet alleen. Prins Bernhardpark is heerlijk voor het goede leven. Het is een plek die je naar je hand kunt zetten. Op Prins Bernhardpark woon je midden in een natuurlijke omgeving. En je leeft ook buiten, midden in de natuur beleef je de seizoenen. Op Prins Bernhardpark ben je "buiten thuis".

Er worden in totaal zo'n 21 kavels vrijgegeven waardoor je de mogelijkheid hebt de woning op een uitgekiende plek te realiseren en waardoor je zowel van een mooie blik op het bos als op de uitgestrekte weilanden kunt genieten. Door binnen en buiten met elkaar te verweven wordt er een heel eigen thuis gecreëerd. Het karakter van de te bouwen woningen is tijdloos, duurzaam en hoogwaardig qua architectuur: kortom kwalitatieve zekerheid voor toekomstige bewoners. Het gebied heeft een ruim opgezet karakter.

Prins Bernhardpark, een prachtige omgeving
Ruimtelijke beleving nabij de Lonnekerberg, waar je in een bosachtige omgeving je woning kunt bouwen. Markant onderdeel voor de ruimtelijke beleving zijn de afwisseling van dicht beplante ruimten en open weilanden. Hierdoor ontstaan verschillende woonsferen. Ook de hoogteverschillen in het gebied geven Prins Bernhardpark een bijzondere kwaliteit.

Prins Bernardpark ligt tussen Enschede en Oldenzaal in, met alle dagelijkse voorzieningen zoals supermarkt, sportverenigingen, horeca en scholen binnen 10 minuten fietsafstand. Recht tegenover Prins Bernhardpark, aan de ander kant van de Oldenzaalsestraat, ligt op een oud landgoed de prachtige 27-holes golfbaan.
Lees meer
Stefan van den Berg Nieuwbouwspecialist | A-RMT

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken