Seahorse fase 2A - tweekapper

Terug naar het project

Omschrijving

DE MEEST DUURZAME WIJK VAN HENGELO!

Dit type twee-onder-één-kapwoningen onderscheidt zich duidelijk door de herkenbare dwarskap. Verder zien we ook hier weer een stoere woning. Voor alle twee-onder-één-kapwoningen geldt dat de indeling net iets anders dan anders is. Zo vind je op de begane grond geen traditionele U-vorm, maar een aparte woonkeuken aan de voorzijde en een zithoek die grenst aan de tuin. Daarnaast beschikt de woning over een eigen oprit met berging, een eerste verdieping met drie slaapkamers en een badkamer met douche, dubbele wastafel en toilet. Mis je nog iets? Een eigen atelier, fitnessruimte of extra slaapkamer? De tweede verdieping is helemaal naar wens in te delen. Wat een ruimte.

Het oude Seahorse-terrein in Hengelo wordt een heerlijke plek om te wonen, vlakbij de bosrijke omgeving én de binnenstad. Het wordt de meest duurzame wijk van Hengelo en een wijk met veel verschillende woningtypen. Bovendien wordt het een plek waar het historische verleden af en toe nog voelbaar is en waar je tegelijkertijd heel modern en fit kunt wonen.

Alle woningen krijgen een stoer, industrieel uiterlijk met grote raampartijen. Dat ga je terug zien in de materiaalkeuze, kapvorming en detaillering. We bieden een grote verscheidenheid van woningen. Van twee-onder-één-kapwoningen, rijwoningen en levensloopbestendige woningen tot vrijstaande woningen en appartementen. In de oude fabriek komen shedwoningen; loftwoningen die naar eigen wens in te richten zijn. Ook worden er vrije kavels uitgegeven, waarop je zelf je eigen droomhuis kunt bouwen.

Daarnaast zijn de woningen ontworpen volgens het nul-op-meter-principe. Dit houdt in dat jouw woning, bij een normaal leefpatroon, op jaarbasis net zoveel energie opwekt als dat het verbruikt. Energieneutraal, 100% elektrisch en dus ook geheel gasloos.

Alle op een rijtje betreft de twee-onder-een-kapwoningen:
* Kaveloppervlaktes van 288 tot 347 m²
* Woonoppervlakte van 156 m² tot 157 m²
* Vanaf € 415.000,- v.o.n.
* Tuin op het zuiden
* Parkeren op eigen oprit
* Begane grond: hal met toilet
* Aparte woonkeuken aan voorzijde
* Woonkamer met uitzicht op de tuin
* Ruime berging
* Eerste verdieping: drie slaapkamers
* Badkamer met douche, dubbele wastafel en toilet;
* Tweede verdieping: naar wens in te delen.
* Flexibele indelingsmogelijkheden zoals bijvoorbeeld het creëren van een bijkeuken of werkkamer

Bijzonderheden:
• Alle woningen worden opgeleverd inclusief van luxe en hoogwaardig sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch
• Kies je voor een keuken, sanitair en tegels bij de geselecteerde showrooms, dan worden deze voor oplevering geplaatst
• Wonen vanaf € 299.000,- v.o.n.
• Supermarkten, scholen en sportgelegenheden om de hoek
• Je woont op enkele minuten van het Centraal station of de A1 en A35

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op om je woonwensen vrijblijvend te bespreken met Kelly via 085 - 273 23 77.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Prijslijst