Weverij Rondweg - Type E

Terug naar het project

Omschrijving

Ook geïnteresseerd? Schrijf je nu in en ontvang binnenkort de uitnodiging voor een kijkmoment!

Kom ook wonen in deze prettige en comfortabele appartementen aan de lage Bothofstraat!

Het luxueuze appartementencomplex “Weverij Rondweg” is volop in aanbouw en bestaat uit 17 appartementen. Hier woon je op een plek waar je kunt genieten van zowel comfort als gemak. Verschillende supermarkten bevinden zich tegenover het gebouw en het centrum van Enschede bevindt zich op ongeveer 10 minuten wandelen.

Alle appartementen worden nagenoeg compleet opgeleverd met een keuken, luxe sanitair en inpandige berging. Ook heeft elk appartement een eigen parkeerplaats en eigen fietsenberging.
De appartementen zijn zeer energiezuinig en worden verwarmd middels vloerverwarming en een luchtwater warmtepomp in combinatie met een elektrische boiler. Daarnaast maakt elk appartement gebruik van zonnepanelen en ook voor de elektrische voorzieningen van de algemene ruimtes zijn zonnepanelen gelegd.
De appartementen worden begin volgend jaar opgeleverd en de huurprijzen zullen vanaf ca. € 875,- p.m. zijn exclusief € 20,- servicekosten.

Wil je dat we je vrijblijvend op de hoogte houden van de voortgang en de definitieve start verhuur van Weverij Rondweg? Schrijf je dan geheel vrijblijvend in op onze site.

Voorwaarden huur "Weverij Rondweg'

- Oplevering: 14 december 2020
- Servicekosten: € 20,-
- De huurprijs is exclusief warmte, water en elektra
- Eenmalige waarborgsom van één maandhuur exclusief servicekosten
- Minimale huurperiode bedraagt 12 maanden
- Het minimale (bruto) inkomen van de huurder(s) bedraagt 3,5 x de bruto maandhuur;
- De appartementen zijn niet bestemd voor studentenbewoning

Het inkomen wordt getoetst door het volgende aan te leveren:

- Kopie van een geldig legitimatiebewijs volgens de huidige AVG regeling;
- Kopie van 3 meest recente loonstroken;
- Kopie salarisstorting overeenkomend met meest 3 recente loonstroken;
- Kopie werkgeversverklaring;
- Verklaring huidige verhuurder/beheerder, eigenaar of hypotheekhouder;
- Kopie / screenshot BKR;
- In het geval van een koopwoning moet men een kopie van de eigendomsakte aanleveren of een getekende koopovereenkomst + hypotheekakte (hierop is de hoogte van de hypotheekschuld te zien).

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Prijslijst