Seahorse fase 3 - Type N

Terug naar het project

Omschrijving

Dit zeer ruime 4-kamerappartement op de eerste, tweede of derde verdieping heeft een woonoppervlakte van maar liefst 118 m². Zodra je door de voordeur naar binnenloopt, kom je in de ruime hal. Hier vind je gelijk een ruime berging, separaat toilet en de badkamer. Als je doorloopt kom je in de keuken en woonkamer. Dit appartement heeft twee slaapkamers.

De appartementen krijgen een stoer, industrieel uiterlijk. Dat zie je terug in de materiaalkeuze, kapvorming en detaillering. Aan jou de keuze hoe je het appartement verder gaat inrichten. Je hebt alle ruimte om hier je ideale woonplek van te maken. Welke wensen heb je voor de woonkamer waar je elke dag heerlijk tot rust kunt komen? Hoe ziet jouw ideale keuken eruit? Wordt één van de kamers een walk-in closet of juist een logeerkamer waar je vrienden of familie kunt laten overnachten? Op je ruime terras of balkon creëer je een groene oase waar je in de zomermaanden heerlijk kunt genieten.

Heb je interesse en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Nieuw Wonen Twente en bespreek vrijblijvend je woonwensen met Kelly of Stefan. Wij zijn bereikbaar via 085 - 273 23 77.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Prijslijst