twee-onder-één kap

Terug naar het project

Omschrijving

Een unieke kans!

Aan de Henry Dunantstraat worden twee prachtige twee-onder-een-kap woningen gerealiseerd die instapklaar zijn! De woningen worden gebouwd in een bestaande wijk (rand Grundel) nabij het centrum van Hengelo, sportvoorzieningen, scholen, winkelcentra en uitvalswegen.
Lang wachten op jouw nieuwbouwwoning hoeft niet. We starten namelijk direct met de bouw zodra je de woning hebt gekocht!

Uiteraard wordt er aan alle duurzame en energiezuinige voorwaarden voldaan, denk aan een warmtepomp, 8 zonnepanelen, hr++ beglazing, isolatie, etc. Tevens worden er vele extra’s meegenomen, zoals: keuken, badkamer, een carport met aangebouwde berging en een uitbouw van 1,20 meter op de begane grond. Wees er snel bij want er zijn er slechts 2 te koop!

Omschrijving
Begane grond: entree, hal met toilet, meterkast en trapopgang, tuingerichte woonkamer met deur naar de tuin, keuken met inbouwapparatuur aan de voorzijde (stelpost € 6.500,- inclusief btw).

Verdieping: 3 slaapkamers en badkamer voorzien van wastafel, toilet en douche (stelpost € 3.000,- inclusief btw).

Zolder: ruime zolder met mogelijkheid voor een extra slaapkamer, tevens opstelplaats voor wasmachine, wasdroger en warmtepomp.

Bijzonderheden:
- Prijzen vanaf € 352.500,- tot € 355.000,- v.o.n.;
- Kaveloppervlaktes van 211 m² tot 219 m²;
- Zonnepanelen (8 stuks);
- Luchtwaterwarmtepomp;
- Uitbouw begane grond met 1.20 meter;
- Carport met aangebouwde houten berging;
- Kopen is bouwen;
- Woningborg garantie- en waarborgregeling.

Nieuwsgierig ? Neem dan contact op met Nieuw Wonen Twente, telefoonnummer 085 273 23 77 of mail naar info@nieuwwonentwente.nl.

Nieuw Wonen Twente is hét nieuwbouwplatform van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Goed gevonden!

Prijslijst