Watertorenpark - 2 en 2,5 laags

Terug naar het project

Omschrijving

In het Watertorenpark komen 16 exclusieve, luxe woningen met een unieke indeling en met uitzicht vanaf je terras op het water of een parkachtige omgeving. De woningen krijgen een moderne, stoere en eigentijdse architectuur met een natuurlijke uitstraling. Alle woningen worden duurzaam afgewerkt en bieden ruimte om een auto te parkeren op eigen terrein. Er zijn volop opties om straks uit te kiezen, om zo je woning naar eigen wens in te delen. Wij vertellen je graag meer over de indeling van de twee-laags en twee-en-een-half-laagse types.

Een overdekte parkeerplaats voor je auto, de fietsen in je berging, gastentoilet, trapkast en een ruime leefkeuken met direct toegang tot je terras op de begane grond. Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer, een badkamer voorzien van inloopdouche en een separate technische ruimte waar je wasmachine en wasdroger kan staan. Kies je voor de waterzijde, dan heb je vanuit de keuken toegang tot het terras en kijkt de woonkamer op de eerste verdieping uit over het water. Kies je voor de parkzijde dan loop je vanuit de keuken zo de tuin in, die grenst aan het park. Net iets meer ruimte nodig? Ga dan voor de twee-en-een-half woonlaag. Deze woning is dan uitgebreid met een extra verdieping: voorzien van twee extra slaapkamers én een dakterras over de volle breedte van de woning.

Parkzijde - waar je tuin het park wordt
8 parkwoningen staan letterlijk in het park. Je woont hier in een twee-, twee-en-een-half-, drie- of vierlaagse woning in het groen en je tuin loopt over in het park. Bij de woning met twee-en-een-halve woonlaag heb je zelfs een dakterras. Zo is er voor iedereen genoeg ruimte. Welke woning is jouw favoriet?

Waterzijde – Waar je terras aan het water grenst
8 parkwoningen met uitzicht vanaf je terras op het water. Je hebt keuze uit een woning met twee, twee-en-een-half, drie of vier woonlagen. Bij de woning met twee-en-een-halve woonlaag heb je zelfs een dakterras (ter vervanging van een kwart woonverdieping) voor nog meer buitenruimte. Welke woning is jouw favoriet?

Heb je interesse en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Nieuw Wonen Twente en bespreek vrijblijvend je woonwensen met Kelly, Maarten of Jet. Wij zijn bereikbaar via 085 - 273 23 77.

Prijslijst