Bruningmeyer - type J

Terug naar het project

Omschrijving

Inmiddels hebben alle koopappartementen al een eigenaar gevonden. De overige appartementen staan inmiddels te huur!

Op bruningmeyer.nl vind je alle documentatie behorende bij de verhuurappartementen, je kunt dus ook het inschrijfformulier downloaden, invullen en naar ons mailen (info@nieuwwonentwente.nl). Een inschrijvingsformulier is alleen geldig als je je ook hebt aangemeld.

De oplevering van de huurappartementen zal begin 2022 zijn.

Waar voorheen het gebouw de Eeuwige lente stond verrijst nu een gebouw met 42 ruime appartementen en 1 stadswoning voorzien van alle luxe. Dit unieke gebouw vind je in het bruisende stadscentrum van Enschede en ligt op loopafstand van alle voorzieningen. Vanaf de begane grond tot en met de derde verdieping bevinden zich de huurappartementen. De overige appartementen, vanaf de vierde verdieping tot en met de zesde verdieping zijn de koopappartementen die inmiddels allen verkocht zijn.

Onder het gebouw is plaats voor 40 auto’s welke middels een lift verbonden zijn met de verschillende woonlagen. De woningen worden energiezuinig gebouwd met een EPC van 0,2.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Prijslijst