Hof van Borne fase 3 - Hoflijckheid

Terug naar het project

Omschrijving

GOED NIEUWS, DE BOUW GAAT IN MEI 2023 VAN START! Dat betekent ook dat de deadline voor ruwbouwkeuzes is gesteld op 9 maart 2023.

Type Hoflijckheid is een vrijstaande woning met vele mogelijkheden. De woning is 7,08 meter breed en 10,74 meter diep. De woonkamer aan de voorzijde is heerlijk ruim met plaats voor een grote zithoek. Het accent in de voorgevel is daarnaast 60 cm diep en geeft nog meer ruimte in de woonkamer. De tuinzijde biedt ruimte voor je toekomstige droomkeuken. Aan de tuinafmetingen kunnen geen rechten worden ontleend. Daarnaast heeft deze woning een aangebouwde gemetselde berging, erg handig!

De eerste verdieping van deze woning heeft drie ruime slaapkamers en een badkamer met een douche, een ligbad, een wastafel en een tweede wandcloset. Wil je iets wijzigen op de verdieping? Laat het ons weten! Op zolder staan de technische installaties en is ook de aansluiting voor de wasmachine. Ruimte genoeg voor opbergkasten en bijvoorbeeld een strijkplank. Daarnaast kun je ervoor kiezen om deze ruimte in te richten als hobby- of studeerkamer.

Prijslijst

Contactpersonen

  • Jet Boonstra Nieuwbouwadviseur Email Bellen
  • Tahnee Maarseveen Kandidaat Register Makelaar Taxateur Email Bellen