Hof van Borne - Heerlijckheid

Terug naar het project

Omschrijving

GOED NIEUWS, DE BOUW GAAT IN MEI VAN START! Dat betekent ook dat de deadline voor ruwbouwkeuzes is gesteld op 9 maart 2023.

Type Heerlijckheid is een vrijstaand geschakelde woning. De woning is 6,78 meter breed en 10,74 meter diep. De woonkamer aan de voorzijde is heerlijk ruim met plaats voor een grote zithoek. De tuinzijde is de perfecte plek voor je toekomstige droomkeuken. Aan de tuinafmetingen kunnen geen rechten worden ontleend. De aangebouwde gemetselde berging is geschakeld aan de berging van de buren. Droom je van een ruime woonkeuken? Kies optioneel voor een 1,20 of 2,40 meter verlenging. Of kies voor een erker in de voorgevel, deze geeft meer ruimte en zorgt voor een fijne lichtinval. Wij denken graag met je mee!

De eerste verdieping van deze woning heeft drie ruime slaapkamers en een badkamer met een douche, een ligbad, een wastafel en een tweede wandcloset. Wil je iets wijzigen op de verdieping? Laat het ons weten! Ook op de zolder van deze woning heb je volop ruimte en mogelijkheden. Het accent zorgt voor extra lichtinval en biedt ruimte voor een zitje of misschien wel een handige werkplek? Wij denken graag mee over een optimale indeling.

Prijslijst

Contactpersonen

  • Jet Boonstra Nieuwbouwadviseur Email Bellen
  • Tahnee Maarseveen Kandidaat Register Makelaar Taxateur Email Bellen