De Saller - De Twaalf Dames - Tussenwoning

Terug naar het project

Omschrijving

Type de Twaalf Dames is een duurzame woning met de bad- en slaapkamer op de begane grond. Zo ben je voorbereid op de toekomst. De woning is 6,60 meter breed en 11,34 meter diep. De woonkamer is heerlijk ruim met plaats voor een grote zithoek. Genieten maar!

Wil je nog meer ruimte voor een extra grote woonkeuken met kookeiland? Kies dan voor een 1,20 of 2,40 meter verlenging aan de tuinzijde. Aan de tuinafmetingen kunnen geen rechten worden ontleend.

De verdieping van deze woning heeft één dakraam aan de achterzijde, welke zorgt voor een prettige lichtinval. Het is mogelijk om hier bijvoorbeeld twee slaapkamers te creëren. Dat is de ruimte optimaal benutten!

De accent woning is 6,60 meter breed en 11,45 meter diep. Het accent van 110 mm in de voorgevel zorgt voor een fraai aanzicht en meer ruimte. De tuinzijde van de woning is de perfecte plek voor je nieuwe keuken en aan de straatzijde is genoeg ruimte voor een fijne zithoek. De verdieping van deze woning is door de topgevel lekker ruim en heeft in de basis twee ramen aan de voorzijde en één dakraam aan de achterzijde. De ideale plek voor een fijne werkruimte!

De voordelen op een rij:
- Inclusief keukencheque;
- Inclusief sanitair en tegelwerk;
- Inclusief vloerverwarming en -koeling op de begane grond en de verdieping;
- Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning;
- Inclusief warmtepomp (gasloos wonen);
- Super duurzaam en klaar voor de toekomst: nóg zuiniger dan de BENG normering;
- Inclusief zonnepanelen;
- Uniek aanbod, de allereerste en tevens laatste geschakelde woningen in het plan de Saller met slaap- en badkamer op de begane grond;
- Toekomstgericht wonen.

Prijslijst

Contactpersonen

  • Hanneke ten Hag-Effing Register Makelaar Taxateur Email Bellen
  • Stefan van den Berg Assistent Register Makelaar Taxateur Email Bellen