Het Lagerhuis

Enschede

€406.000 - €744.000 v.o.n.

Status
In verkoop

Woningen
41 (11 beschikbaar)

Woonoppervlak
68-160m2

Inhoud
188-574m3

Omschrijving

Geniet van alle comfort die het Lagerhuis te bieden heeft!

De bouw is inmiddels officieel begonnen en de oplevering vindt plaats in het voorjaar van 2025. Op dit moment zijn er nog enkele appartementen en stadswoningen beschikbaar binnen dit buitengewone nieuwbouwproject. Het Lagerhuis weerspiegelt de veelzijdigheid en eigenzinnigheid van de bruisende wijk ‘het Roombeek’ en biedt appartementen aan met diverse afmetingen en unieke kenmerken.

ENERGIEZUINIG EN DUURZAAM WONEN
Het Lagerhuis is niet zomaar een gebouw; het is zelfs energieleverend. Dit houdt in dat het meer energie opwekt dan het verbruikt! Hierdoor zijn de energiekosten ontzettend laag, dit komt mede doordat het gebouw ontworpen is met zonnepanelen op het dak en in de gevel. Kortom: zorgeloos leven in je nieuwe thuis.

Van riante woonruimtes tot knusse hoekjes en van brede terrassen op de begane grond tot adembenemend uitzicht vanaf de 4e verdieping. Door de diversiteit die het Lagerhuis te bieden heeft, is er voor iedereen een fijne woonruimte die naadloos aansluit bij zijn of haar woonwensen. Bovendien is ieder appartement en zijn stadswoningen uitgerust met vloerverwarming en -koeling, en worden alle appartementen geleverd met een complete SieMatic keuken en luxe sanitair van THUIS de Showroom, dus je kunt direct van je nieuwe thuis genieten!

Dit is jouw kans om deel uit te maken van een bijzonder nieuwbouwproject met in totaal 38 appartementen en 3 stadswoningen. Inmiddels zijn er al 29 verkocht! Ben jij opzoek naar een opmerkelijke woonervaring in Enschede? In een wijk vol creatieve energie en inspiratie? Dan is Het Lagerhuis jouw thuis.

BEREIKBAARHEID
Enschede is een fijne stad om te wonen. Groot in het aanbod voorzieningen zoals musea, theaters en een concertzaal, maar klein genoeg om alles op de fiets te kunnen bereiken. Wanneer je buiten Enschede op pad gaat kun je alles prima per trein afleggen en met de auto ben je via de A1 en A35 vlot in andere plaatsen.

Wacht niet langer! Ontdek vandaag nog de unieke mogelijkheden die Het Lagerhuis te bieden heeft en maak je dromen werkelijkheid in Roombeek!

Woningtypes

Locatie

Prijslijst

Contactpersonen

  • Stefan van den Berg Stefan van den Berg Nieuwbouwmakelaar / Adviseur Nieuwbouw Email Bellen
  • Fleur  Constandse - Hannink Fleur Constandse - Hannink Nieuwbouwadviseur Email Bellen
  • Wouter  Mosman Wouter Mosman Nieuwbouwadviseur Email Bellen
Financiële check