Het Lagerhuis

Enschede

€309.000 - €744.000 v.o.n.

Status
In verkoop

Woningen
48 (19 beschikbaar)

Woonoppervlak
68-160m2

Inhoud
188-574m3

Omschrijving

De bouw gaat starten!!
In kwartaal 4 van dit jaar gaat de bouw starten. Wil je geen zorgen meer over je energierekening en wonen op een bijzondere plek met alle faciliteiten dichtbij? Dan is wonen in het Lagerhuis iets voor jou.

Het Lagerhuis in Roombeek is een uniek nieuwbouwproject met 41 koopappartementen. Wil jij wonen op een écht bijzondere plek in Enschede? In een wijk met veel creativiteit en inspirerende initiatieven? Omringd door medebewoners die, net als jij, hart hebben voor elkaar en voor de wereld? In een wijk met alle faciliteiten dichtbij en een zekere eigenheid? Dan zul je je thuis voelen in Het Lagerhuis. Wil jij ruim wonen of juist lekker compact? Met een terras op de begane grond of met mooi uitzicht vanaf de 5e verdieping? Het Lagerhuis is net zo gevarieerd en eigenzinnig als de wijk Roombeek. De appartementen variëren in grootte. Er zijn appartementen met 1 woonlaag en appartementen met 2 woonlagen. Zo is er voor ieder wat wils. Ook hebben alle appartementen hebben een ruim eigen balkon of terras. De appartementen worden aangeboden inclusief complete SieMatic keuken en sanitair van THUIS de Showroom.

LOCATIE
Roombeek is een zeer gevarieerde nieuwe stadswijk. Nog geen kilometer van hartje Enschede, met opvallend veel creatieve bedrijvigheid. Hier wordt gewoond en gewerkt door mensen die samen een bijzonder sfeertje creëren. Een tikje eigenzinnig zijn ze, maar ook sociaal betrokken en naar buiten gericht. Eigenlijk is het in Roombeek gewoon supergezellig.
Naast veel voorzieningen biedt de omgeving van de appartementen volop werkgelegenheid. Je vindt er creatieve broedplaats CeeCee, de Universiteit Twente, Twente Airport, ziekenhuis Medisch Spectrum Twente en nog veel meer.

BEREIKBAARHEID
Enschede is een fijne stad om te wonen. Met uitgebreide voorzieningen en een gezellig centrum, en toch zo klein dat je overal op de fiets naartoe kunt. Waar je lekker kunt shoppen zonder dat het te druk wordt, met eigen feestjes en festivals en met musea, theaters en een concertzaal. Prima per trein te bereiken en via de A1 en de A35 ben je vlot in Almelo, Deventer en Apeldoorn. Mooie stadsparken en veel groen direct buiten de stad maken het helemaal compleet.

ENERGIEZUINIG WONEN
Het Lagerhuis is een energieleverend gebouw en wekt meer energie op dan het verbruikt. In de gevel en op het dak zijn zonnepanelen geplaatst. Zo blijven jouw energiekosten enorm laag! Zorgeloos leven in je nieuwe thuis.

COMPLEET APPARTEMENT
De woningen zijn standaard uitgerust met complete SieMatic keuken en sanitair van onze eigen showroom. Wil je maatwerk? Bij THUIS de showroom is alles mogelijk.

WONEN MET LAGE MAANDLASTEN
Rentekorting, lagere maandlasten, een hogere leencapaciteit, lage advieskosten en betere hypotheekvoorwaarden. Deze Duurzaamheidshypotheek wordt door NextHome aangeboden.

COMFORTABEL WONEN
De woningen zijn uitgerust met vloerverwarming en -koeling.

Woningtypes

Locatie

Prijslijst

Contactpersonen

  • Stefan van den Berg Stefan van den Berg Nieuwbouwspecialist | A-RMT Email Bellen
  • Hanneke ten Hag-Effing Hanneke ten Hag-Effing Nieuwbouwspecialist | RMT Email Bellen
  • Fleur  Constandse - Hannink Fleur Constandse - Hannink Nieuwbouwspecialist | A-RMT Email Bellen
  • Tahnee  Maarseveen Tahnee Maarseveen Nieuwbouwspecialist | K-RMT Email Bellen
Financiële check