Samenwerken met

Het deskundig en professioneel adviseren en verkopen van nieuwbouw is een vak en als je dat vak uitmuntend wilt beheersen dan moet je je specialiseren. Het team van Nieuw Wonen Twente bestaat alléén uit specialisten: van marketeer tot back-office en van ontwikkeladviseur tot nieuwbouwmakelaar. Kernwoorden voor ons team zijn enthousiasme, ervaring, een brede kennis, flexibiliteit, pro-actief, no-nonsens en veel gevoel voor marketing. Wij combineren de kracht van de lokale en regionale kennis met specifieke kennis van het nieuwbouwvak. En juist die combinatie zorgt dat wij je snel, onafhankelijk en vooral met open vizier, deskundig en professioneel van dienst kunnen zijn.

Wij adviseren je graag!

Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op!

Een aanpak die past bij jouw project

Door de vele projecten die wij in de loop der jaren hebben mogen begeleiden, hebben we veel ervaring met alle facetten van nieuwbouw in de rol van ontwikkeladviseur tot verkoopmakelaar. Toch dagen we elkaar elke keer weer uit, om zonder oogkleppen met je mee te denken. Hebben we de goede doelgroepen op het oog? Past het woonproduct bij de vraag in de markt? Raken we de juiste snaar in de marketing? Doen we een standaard verkoopmanifestatie, of moet het nu juist anders?

Ons uitgangspunt is dat je alle werkzaamheden bij ons neer kunt leggen. Je kan natuurlijk ook zelf bepalen welke diensten je wel en niet bij ons wilt afnemen. Van een onderbouwing naar de gemeente of een tender, tot aan het compleet aansturen van de marketing, het begeleiden van de verkoop en/of verhuur tot aan de kopersbegeleiding. Beslis je later op te schalen tijdens het proces? Geen probleem, dat kan ook!