Heidevlinder Zuid

Enschede

€277.500 - €317.500 v.o.n.

Status
In verkoop

Woningen
23 (23 beschikbaar)

Woonoppervlak
87m2

Kaveloppervlak
91-142m2

Omschrijving

Aan de Heidevlinder in Enschede, tussen de busbaan en de Parelmoervlinder, worden 23 betaalbare en duurzame woningen (energielabel A++++) voor starters gerealiseerd. De woning heeft een gebruiksoppervlak van circa 87 m² met twee slaapkamers en is zeer geschikt voor één- of tweepersoonshuishouden of een klein gezin.

Het plan
Geniet van je gezellige, compacte woonkamer met de keuken gesitueerd aan de tuinzijde. Op de verdieping vind je twee comfortabele slaapkamers, de moderne badkamer en een berging met opstelplaats voor de wasmachine. Maar dat is nog niet alles! De tweede verdieping is nu ingericht als één grote zolderruimte, maar hier kun je ook eenvoudig de derde slaapkamer maken of een handige werkkamer. In de achtertuin staat de berging voor je fietsen en tuinspullen. Elke woning heeft een eigen parkeerplaats, zodat je altijd een plek hebt voor je auto. Een heerlijk comfortabel, duurzaam en energiezuinig (t)huis! Deze woning is een volwaardige één- of tweepersoons woning - van alle gemakken voorzien - maar je kunt er natuurlijk ook wonen met een klein gezin.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Woningtypes

Locatie

Prijslijst

Contactpersonen

  • Hanneke ten Hag-Effing Hanneke ten Hag-Effing Register Makelaar Taxateur Email Bellen
  • Fleur  Constandse - Hannink Fleur Constandse - Hannink Nieuwbouwadviseur Email Bellen
  • Stefan van den Berg Stefan van den Berg Nieuwbouwmakelaar / Adviseur Nieuwbouw Email Bellen
  • Wouter  Mosman Wouter Mosman Nieuwbouwadviseur Email Bellen
Nu inschrijven Financiële check