Doe een financiële check

De Linderbeek fase 2

De financiële check is een belangrijk onderdeel bij het indienen van een optieverzoek voor een woning in De Linderbeek fase 2. Regel daarom nu alvast je financiële check. Wij bieden je de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen. Onze erkende, onafhankelijke adviseur Simone Woldendorp gespecialiseerd in nieuwbouw, helpt je graag. Het enige wat je hoeft te doen is het aanvraagformulier in te vullen.

Waarom een financiële check?

  • Het werkt in jouw voordeel en vergroot jouw kansen bij de toewijzing. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan.
  • De financiële check kun je gemakkelijk en kosteloos laten uitvoeren.
  • Aan het invullen van het financiële haalbaarheidsdocument zitten geen verdere verplichtingen.

Het optieverzoek is te bereiken via jouw persoonlijke account. Jouw financiële haalbaarheidsdocument kun je uploaden in het optieverzoek.

Wil jij ook zo’n financiële check? Vul dan het formulier op deze pagina in. Je kunt ook contact met ons opnemen via 0546 - 641 234 of mail naar s.woldendorp@tenhag.nl. Wij helpen je graag!

Aanvraagformulier financiële check De Linderbeek fase 2

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker