Status
Verkocht
Types
1
Woningen
10
Plaats
Enschede

Nieuwbouwplan Parelmoervlinder

Nieuwbouwplan Parelmoervlinder vormt met tien ruime, robuuste nieuwbouwwoningen het laatste stukje nieuwbouw van de wijk De Eilermarke. De woningen zijn NU in verkoop!

– Parelmoervlinder kavels 422 m² tot 504 m² – woonoppervlakte van 152 m² – Prijzen vanaf € 350.000,-

Parelmoervlinder: Tien ruime vrijstaande geschakelde woningen
De architectuur van deze geschakelde vrijstaande woningen past perfect bij de huidige bouw in de wijk. De woningen zijn stoer en robuust maar hebben een vriendelijke, dorpse uitstraling door de variatie in metselwerk en de verschillende kleuren baksteen. De woningen zijn zeer energiezuinig en in de basis voorzien van zonnepanelen op het dak. Alle woningen hebben een stenen berging, een tuin op het westen en de entree aan de zijkant.

Nieuw wonen in een bestaande wijk
De Parelmoervlinder ligt in De Eilermarke; een nieuwbouwbuurt die in de loop der jaren is gebouwd. Deze tien stoere woningen vormen de afronding van de wijk. De buurt is gevarieerd en gezellig en heeft volop voorzieningen. Zo is er een winkelcentrum Eschmarke met een divers winkelaanbod waaronder een supermarkt, apotheek, cafetaria en kapper. In het multifunctionele wijkcentrum vind je onder andere kinderopvang en een basisschool. De woningen staan op zeer ruime kavels, variërend in grootte van minimaal 422 m² tot maar liefst 504 m². Door de plaatsing van de woning op de kavel heb je volop privacy.

De woningen van het type Parelmoervlinder zijn ruim en comfortabel. Alles is optimaal geïsoleerd en geventileerd waardoor je altijd een behaaglijk binnenklimaat hebt en je energielasten laag zijn. De woningen worden opgeleverd inclusief luxe keuken, sanitair en tegelwerk. De woningen zijn standaard aangesloten op gas, maar je kunt ook kiezen voor een gasloze uitvoering. Je hebt verschillende opties en mogelijkheden om de woning naar jouw eigen wens in te delen en af te werken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een extra kamer op zolder?

Kortom: Ben je op zoek naar een betaalbare en toch zeer ruime nieuwbouwwoning (woonoppervlakte 152 m²) en je wilt ook graag een ruime kavel (vanaf 422 m²)? Schrijf je dan snel in voor één van deze tien ruime woningen.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Lees meer
Ilse Kleinheerenbrink Nieuwbouwspecialist | A-RMT
Gert-Jan de Jonge Nieuwbouwspecialist | RMT

Prijslijst

# Type Woonopp. Slaapkamers Prijs Status
11 Vrijstaande woningen Parelmoervlinder 152 m² 4 - Verkocht
12 Vrijstaande woningen Parelmoervlinder 152 m² 4 - Verkocht
13 Vrijstaande woningen Parelmoervlinder 152 m² 4 - Verkocht
14 Vrijstaande woningen Parelmoervlinder 152 m² 4 - Verkocht
15 Vrijstaande woningen Parelmoervlinder 152 m² 4 - Verkocht
16 Vrijstaande woningen Parelmoervlinder 152 m² 4 - Verkocht
17 Vrijstaande woningen Parelmoervlinder 152 m² 4 - Verkocht
18 Vrijstaande woningen Parelmoervlinder 152 m² 4 - Verkocht
19 Vrijstaande woningen Parelmoervlinder 152 m² 4 - Verkocht
20 Vrijstaande woningen Parelmoervlinder 152 m² 4 - Verkocht

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker