Nieuwbouw in Losser

De gemeente Losser ligt met haar 5 kerkdorpen (Losser, De Lutte, Beuningen, Overdinkel en Glane) in een natuurlijke omgeving met bossen, zandverstuivingen en heidevelden. De plaats Losser is met 13.265 inwoners verreweg de grootste plaats van de gemeente.

Losser is een dorp met een gevarieerd winkelaanbod: van kleding- en speciaalzaken tot aan enkele kunstgalerieën en diverse supermarkten. Ook beschikt het dorp over een openluchttheater, zwembad en een multifunctioneel sportcomplex met voetbalvelden, een atletiek- en schaatsbaan. In en nabij de dorpskernen zijn veel cultuurhistorische erfgoederen bewaard gebleven. Met name natuurgebied het Lutterzand en het stuwwallengebied de Tankenberg zijn groene trekpleisters. 

Losser ligt in het oosten van Twente tegen de Duitse grens. Het dorp wordt omringd door de gemeentes Dinkelland, Enschede, Oldenzaal en Gronau (Duitsland). 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker