Terug naar het overzicht
nieuw-project-de-assinkhof-in-enschede

Nieuw project: de Assinkhof in Enschede

Aan de Hengelosestraat te Enschede, op de plek waar vroeger zalencentrum de Assinkhof gevestigd was, staat iets moois te gebeuren! 

Een markante locatie die vraagt om een nieuwbouwontwikkeling die de plek en het monumentale pand eer aandoet. Het historische hotel-restaurant blijft bewaard en wordt een kleinschalig appartementengebouw. Daarnaast komen er 20 grondgebonden woningen in verschillende types, waarbij heel duidelijk de karakteristieke bouwelementen terugkomen. Voor elk wat wils! Gelegen schuin tegenover het prachtige Ledeboerpark, nabij het centrum en alle voorzieningen.

Geinteresseerd?
Ben je nieuwsgierig naar dit nieuwbouwproject en wil je graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Wonen op de Assinkhof? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief door op de button ‘Houd mij op de hoogte’ te klikken. Zodra de verkoopdocumentatie beschikbaar is zoals; prijslijst, tekeningen en de brochure dan houden we je automatisch op de hoogte middels onze nieuwsbrief. 

Vragen?
Heb je nog vragen? Wij zijn te bereiken via 085 - 273 23 77 of info@nieuwwonentwente.nl.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker