Terug naar het overzicht
2-aanstormende-projecten-in-enschede

2 aanstormende projecten in Enschede!

Wonen in een gezellige buurt en genieten van een ruim huis met een royale tuin; klinkt heerlijk toch? Misschien vind jij in het nieuwe jaar wellicht jouw droomhuis in de Enschedese wijk Cascade of Eekmaat!

Nieuwbouwproject Bosbeekjuffer in Cascade, Enschede

Stoer, ruim en robuust met bijzonder metselwerk: dat is woningtype Bosbeekjuffer in een notendop. Je woont hier groen en gezellig in een parkachtige omgeving waar kinderen nog op straat spelen en jij ondertussen een praatje maakt met de buren.

Dit nieuwbouwproject bestaat uit 10 woningen, waaronder 6 twee-onder-één-kapwoningen en 4 vrijstaande woningen. De woningen zijn erg ruim, comfortabel en licht. Bovendien zijn ze zeer energiezuinig en voorzien van zonnepanelen op het dak. Je woning wordt opgeleverd inclusief luxe keuken, sanitair en tegelwerk. Je hebt zelfs verschillende opties en mogelijkheden om jouw woning naar eigen wens in te delen en af te werken. In de direct omgeving vind je basisscholen, winkels en het openbaar vervoor. Ideaal wonen!

Bekijk hier nieuwbouwproject Bosbeekjuffer

Nieuwbouwproject Parelmoervlinder in Eekmaat, Enschede

De 10 stoere woningen maken de Eekmaat compleet. Woon je in deze wijk, dan woon je in een gevarieerde en gezellige buurt vlakbij allerlei voorzieningen. 

De variatie in het metselwerk en de verschillende kleuren baksteen, geven de woningen een robuuste en vriendelijke, dorpse uitstraling. De woningen zijn ruim en comfortabel en hebben een tuin op het westen. Bovendien worden ze opgeleverd met een luxe keuken, sanitair en tegelwerk. Door een optimale isolatie en ventilatie, heb je een behaaglijk binnenklimaat en lage energielasten. Je hebt zelfs verschillende opties en mogelijkheden om jouw woning naar eigen wens in te delen en af te werken. Perfect toch?

Bekijk hier nieuwbouwproject Parelmoervlinder

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker